Turistička agencija „HALO – TOURS“ osnovana je 15.05.2004. god. u Leskovcu. Nalazimo se u ulici Masarikov Trg lokal 6 u strogom centru grada. Agencija poseduje licencu za posredovanje u prodaji turističkih putovanja PTP131/2010.

Pored ponude smeštaja u Grčkoj, Turskoj i Bugarskoj, a možemo Vam naći destinaciju po Vašoj želji.

Pored navedenog organizujemo i praznična putovanja (8. mart, 1. Maj, Uskrs, Nova Godina …), izlete (individualne i organizovane), prevoz putnika u zemlji i inostranstvu (autobuski i avio prevoz).

U saradnji sa „Takovo Osiguranje“ i „Sava Osiguranjem ADO“ vršimo izdavanje putnog osiguranja: individualnog, grupnog i porodičnog.

 

Turistička agencija „HALO – TOURS“ posebnu pažnju polaže na komunikaciju i kontakt sa putnicima, kako u samoj agenciji i putovanjima, tako i na Internetu i društvenim mrežama. Otvoreni smo za sve vaše ideje i postove vezane za turizam pa nam se slobodno javite.

Pozivamo da proučite program željene destinacije, kako biste videli da li je to putovanje ostvarenje vašeg zacrtanog plana. Potrudili smo se, da vam precizno izložimo sve detalje putovanja, ali Vas savetujemo da pitate sve što želite i sve što vam se čini nejasnim ili dvosmislenim, zato Vama naše osoblje stoji na raspolaganju, da otkloni sve nedoumice. Ističemo, da prilikom rezervacije aranžmana imate na raspolaganju svo neophodno vreme i prostor da saznate sve detalje pre izbora putovanja.

Halo Tours

Odmor koji manje košta, a da pri tome ne oskudeva u kvalitetu – iskoristite naše akcije i obezbedite najpovoljnije odmor iz snova. Omogućite sebi zasluženi odmor kakav oduvek želite da iskusite...

Last minute ponuda sadrži sve karakteristike kao i prvobitni aranžman, ali po značajno nižoj ceni, gde popusti na originalnu celu iz cenovnika mogu da idu i do -60%. Kod...

Za Leto 2018 smo Vam spremili veliki broj novih ponuda, što u pogledu destinacija, što u pogledu smeštaja. Prateći naš slogan „sa stilom za malo para“ i dalje je...

Halo Tours – Letujte sa nama!

This theme has all the important elements that are required for a travel theme. These are the important features that a travel theme requires.

Clean & Elegant Design

Audio post Available

Creative Google font Selection

Different Types of Gallery

Quote post Available

As a Photography Website

Customization Tool Available

As a Photography Website

Customization Tool Available

As a Photography

Pozovite nas: 060 0243-752